داور دادگاه CAS: کنترل کفش پس از پایان مسابقه، برخلاف مقررات نیست خانه‌داری | ضرورت تفکیک تخته‌های برش در آشپزخانه برای سلامتی جلوگیری از شکستگی لگن در زنان با مصرف چای ! آشپزی | موساکا بادمجان؛ یک غذای متفاوت یونانی + طرز تهیه کانون‌های ازدواج آسان در دانشگاه‌ها توسعه می‌یابد | ضرورت الگوسازی در حوزه ازدواج دروازه‌بان تیم ملی هندبال بانوان ایران لژیونر شد | امضای قرارداد با یک تیم یونانی انصراف ۱۴۴ نفر از سقط جنین در خراسان شمالی طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۵ درباره سکینه حورسی، نخستین فرمانده زن خرمشهر چه می‌دانید؟ درخشش بانوی مشهدی در مسابقات کبدی بانوان ایران در ژاپن دختران روئینگ ایران، پاداش خود را گرفتند | پرداخت ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ورزشکاران مدال‌آور در بازی‌های آسیایی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | اولین برد دختران ایران پس از انقلاب + تصویر تجلیل از همسر یک جانباز سرافراز در بارگاه منور رضوی | رواق نجمه خاتون (س) امروز هم میزبان بانوان حماسه‌ساز است چالش‌های قانونی و پیامد‌های اجتماعی پرونده‌های مهریه | وقتی مهریه مسئله می‌شود «خاتون»؛ طرحی برای افزایش اهدای خون بانوان بهروزآذر: نقش زنان در تاب‌آوری کشور محدود به یک حوزه خاص نیست ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمود شیردل آشپزی | طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خانگی را مرحله‌به‌مرحله بخوانید! حذف دختر ملی پوش ایرانی از مسابقات بدمینتون بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۵؛ زمان قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا | نماینده ایران در کایاک تک‌نفره ۵۰۰ متر زنان، پنجم شد
سرخط خبرها
خراسان شمالی؛ استانی پیشرو در تشکیل خانواده میان جوانان| ثبت بیش از ۴ هزار پیوند در ۹ ماه

خراسان شمالی؛ استانی پیشرو در تشکیل خانواده میان جوانان| ثبت بیش از ۴ هزار پیوند در ۹ ماه

  • کد خبر: ۳۸۳۵۷۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی با اشاره به ثبت چهار هزار ۶۵۵ واقعه ازدواج در ۹ ماه در این استان، گفت: ااین آمار بیانگر استمرار تمایل به تشکیل خانواده در میان جوانان، با وجود چالش‌های اقتصادی و اجتماعی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نبی‌الله صداقتی با اشاره به ثبت چهار هزار ۶۵۵ واقعه ازدواج در ۹ ماه در این استان، گفت: این آمار بیانگر استمرار تمایل به تشکیل خانواده در میان جوانان، با وجود چالش‌های اقتصادی و اجتماعی است.

وی بیان کرد: بررسی توزیع سنی زوجین نشان می‌دهد بیشترین فراوانی ازدواج ثبت‌شده بر حسب گروه سنی زوج (آقا) مربوط به سنین ۲۰ تا ۲۴ سال با یک‌هزار و ۳۷۲ واقعه بوده و پس از آن گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال با یک‌هزار و ۲۳۰ واقعه در رتبه دوم قرار دارد.

وضعیت بیشترین واقعه ازدواج در میان مردان و زنان خراسان شمالی

مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی افزود: این آمار بیانگر آن است که بخش قابل توجهی از مردان استان در سنین جوانی تصمیم به آغاز زندگی مشترک می‌گیرند؛ موضوعی که می‌تواند در سیاست‌گذاری‌های حمایتی حوزه اشتغال، مسکن و معیشت زوج‌های جوان مورد توجه قرار گیرد.

صداقتی به وضعیت سنی زوجه‌ها اشاره کرد و گفت: بیشترین ازدواج ثبت‌شده در میان زنان مربوط به گروه سنی ۱۵ تا ۱۹ سال با یک‌هزار و ۶۷۳ واقعه بوده و پس از آن گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال با یک‌هزار و ۶۵ واقعه قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت آموزش، آگاهی‌بخشی و حمایت‌های اجتماعی در این گروه‌های سنی افزود: توجه به مهارت‌های زندگی، سلامت خانواده و توانمندسازی زوج‌های جوان می‌تواند نقش مؤثری در پایداری این پیوند‌ها داشته باشد.

مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی میانگین سنی ازدواج‌های ثبت‌شده در استان را تشریح کرد و گفت: میانگین سن ازدواج در ۹ ماهه امسال برای زوج ۲۹.۶ سال و برای زوجه ۲۴.۱ سال به ثبت رسیده که نشان‌دهنده فاصله سنی متعارف و الگوی غالب ازدواج در استان است.

صداقتی یادآور شد: نرخ خام حاصل از ثبت ازدواج در استان طی این مدت ۶.۶ بوده است؛ به این معنا که به ازای هر هزار نفر جمعیت، سالانه حدود هفت واقعه ازدواج در خراسان شمالی ثبت می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.